Потребни формулари за аплицирање за стипендии до општина Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Конкурс за доделување на стипендии за ученици во основното и средното образование и студенти за учебната/студиска 2017/2018 година. Пријавувањето на Конкурсот започна од вчера (26.03.2018) и ќе трае 15 работни дена.

Сите потребни информации за конкурсот се на следниов ЛИНК.

Формуларите кои ви се потребни за апликација за стипендија се во продолжение:

ПРИЈАВА

ИЗЈАВА ЗА СЕМЕЈНА ПОЛОЖБА

ИЗЈАВА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ – 1

ИЗЈАВА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ – 2

Доколку имате дополнителни прашања слободно јавете се во општина Македонска Каменица на следниов телефонски број: 033 432 741 или на

078 309 978 – Васко Десподовски – соработник за организациони работи, информирање и односи со јавност.

Сподели

Остави коментар