ЈАВЕН ОГЛАС за изведба на Бетонски работи, партерно уредување и реконструкција на трибини од Градски стадион во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Јавен оглас за изведување на тековни градежни активности на територијата на Општината. Со овој проект, кој има рок на траење од шест месеци ќе бидат извршени Бетонски работи, партерно уредување на површини и реконструкција на трибини на Градски стадион и набавка и поставување на урбана опрема и заштитна ограда во Македонска Каменица. Општина Македонска Каменица за реалзиација на проектот има предвидено е со вкупен износ 8.000.000,00 денари (осум милиони денари).

Линк до Јавниот оглас објавен од општина Македонска Каменица овде.

Сподели

Остави коментар