Јавен повик за ангржирање на волонтери на локално ниво

Почитувани граѓани, Општина Македонска Каменица објавува Јавен повик за ангажирање на волонтери кои ќе помогнат на лицата и семејствата кои се во изолација , со достава на намирници, лекови и средства за дезинфекција.
Волонтерите ќе работат во тимови со дел од општинската администрација.

Сподели

Остави коментар