ГРАДОНАЧАЛНИК

Димчо Атанасовски Градоначалник на општина Македонска Каменица Димчо Атанасовски е роден на 07ми Април 1978 годна во Делчево а живее во Македонска Каменица. Оженет и татко на три деца. Завршил Основно училиште во ОУ „Кирил  и Методиј“ во Македонска Каменица, со средно образование се стекнал во Државното музичко училиште во Битола а дипломирал на Факултетот за Музичка Уметност во…