Видео од XVI Седница на Совет на општина Македонска Каменица

Седница на Советот на општина Македонска Каменица, 28.01.2019 година.

Интегрална снимка од 16-та седница бр.1

Интегрална снимка бр.2

 

Сподели

Остави коментар