Известување до граѓаните за заловување на бездомни кучиња во Македонска Каменица

Се известуваат жителите на Македонска Каменица дека денес, петок, 20. септември 2019 година со почеток од 09:30 часот, шинтерските  служби на ВСЦ “Тодор Ангелов” – Куманово ќе извршат заловување на бездомни кучиња на територијата на општина Македонска Каменица.
Се замолуваат граѓаните кај општинските служби да пријават забележани бездомни кучиња во близина на нивните живеалишта, со што ќе допринесат за зголемување на ефикасноста на акцијата.

Сподели

Остави коментар