Известување: Земјоделците од Македонска Каменица во петок ќе ги подигнат Картичките за зелена нафта

Известување

Почитувани,

Подрачна Единица при Министерство за  Земјоделство  Шумарство и Водостопанство Делчево, на ден  30.08.2019 година во 08:30 часот,  петок во работна канцеларија бр .60 на  Агенцијата за поттикнување на  развој на земјоделството во Македонска Каменица која се наоѓа во општина Македонска Каменица ќе почне официјалното доделување на Картички за Зелена Нафта.

Сите  земјоделци кои имаат поднесено единствено барање во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот  развој за 2018 година да ја посетат канеларијата и да си ги подигнат катричките. Потребна е лична карта како документ .

 

 

Со почит

АПРЗ Македонска  Каненица                                             27.08.2019 г.

 

Сподели

Остави коментар