Нови автобуски постојки во општина Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица и Јавното претпријатие „Камена Река“ ги продолжуваат активностите од проектот за замена на старите и поставување на нови автобуски постојки.

Изминатиов период беа поставени нови автобуски постојки во село Тодоровци и село Моштица (Павлиш Дол).

Во текот на наредниот период, според потребите на граѓаните, вакви типски автобуски постојки ќе бидат поставени во сите селски средини и приградски населби од Општината.

а

Сподели

Остави коментар