Известување за редовно заловување на бездомни кучиња

Се известуваат жителите на Македонска Каменица дека во петок, 16. август 2019 година со почеток од 07:30 часот, шинтерските  служби на ВСЦ “Тодор Ангелов” – Куманово ќе извршат заловување на бездомни кучиња на територијата на општина Македонска Каменица.
Се замолуваат граѓаните кај општинските служби да пријават забележани бездомни кучиња во близина на нивните живеалишта, за зголемување на ефикасноста на акцијата.

Сподели

Остави коментар