Поради лоши временски услови прскањето против комарци во Македонска Каменица е одложено

Поради лошите временски услови, појава на дожд и магла во раните утрински часови, најавеното авиотретирање и терастично прскање против возрасни комарци е одложено. За терминот кога најавеното авиотретирање и терастично прскање против возрасни комарци ќе биде спроведено, граѓаните и пчеларите од Македонска Каменица ќе бидат дополнително известени.

Сподели

Остави коментар