ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

Почитувани, Би сакале да ве информираме дека во тек е отворениот повик за годишната LEAD MK стипендирана програма, која се реализира во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество. LEAD MK стипендираната програма преставува современа програма за лидерство и застапување за младите на возраст 18-25, да ги подобрат своите вештини и знаења, и преку…

Врз основа на Програмите за работа на Советот на општина Македонска Каменица, Градоначалникот на општина Македонска Каменица го распишува следниот: ЈАВЕН ПОВИК Се известуваат сите заинтересирани Здруженија на граѓани и фондации, како и   спортски клубови и други форми на здружување во областа на спортот дека согласно програмите за работа на Советот на општина Македонска Каменица…

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека Oпштина Македонска Каменица, согласно член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (“Сл.весник на Рм.бр.13/2006-86/2008-6/2010-42/14) го определи: Горан Ристовски – вработен во општинската администрација на Општина Македонска Каменица на работно место -самостоен референт – информатичар. Tелефон 070-786-000 (033) 432-741 локал 131 e-mail:  brazdagoran@gmail.com opstina@makedonskakamenica.gov.mk го овласти за службенo…

Службен гласник на општина Македонска Каменица

tr> Службен гласник на општина Македонска Каменица број датум 2021 година     Службен гласник на општина Македонска Каменица 03 30.12.2021 Службен гласник на општина Македонска Каменица 02 18.11.2021 Службен гласник на општина Македонска Каменица 01 21.12.2021 Дневен ред за свикување на првата конститутивна седница на совет на општина Македонска Каменица 01 15.11.2021 Членови на…